Spaghetti Gambas Al Aljillo

Eenvouding en smaakvol!

Ingrediënten

500 gram rauwe scampi
500 gram spaghetti
1 citroen
1 rode peper
4 tenen knoflook
paar takjes peterselie
olijfolie

Bereidingswijze

Pel de scampi's. Op youtube staat een handig filmpje hoe je dit precies moet doen, mocht het je eerste keer zijn. Verwarm een pan met olijfolie en voeg de fijngehakte knoflook en peper toe. Let op dat de knoflook niet verbrand.

Bak de scampi's in 2 delen tot dat ze roze van kleur zijn. Bak ze niet te lang want dan worden ze taai. Het duurt maar een paar minuten.

Kook de spaghetti al dente, voeg de scampi's en olie toe en roer dit goed door elkaar. Breng het op smaak met citroen en zout.

Strooi de fijn gehakte peterselie erover en serveer!

Eet smakelijk :)

Reacties

Populaire posts van deze blog

365 dagen

Weeëg en onwel

Bijna december