Spaghetti Gambas Al Aljillo
Eenvouding en smaakvol!
Ingrediënten
500 gram rauwe scampi
500 gram spaghetti
1 citroen
1 rode peper
4 tenen knoflook
paar takjes peterselie
olijfolie
Bereidingswijze
Pel de scampi's. Op youtube staat een handig filmpje hoe je dit precies moet doen, mocht het je eerste keer zijn. Verwarm een pan met olijfolie en voeg de fijngehakte knoflook en peper toe. Let op dat de knoflook niet verbrand.
Bak de scampi's in 2 delen tot dat ze roze van kleur zijn. Bak ze niet te lang want dan worden ze taai. Het duurt maar een paar minuten.
Kook de spaghetti al dente, voeg de scampi's en olie toe en roer dit goed door elkaar. Breng het op smaak met citroen en zout.
Strooi de fijn gehakte peterselie erover en serveer!
Eet smakelijk :)
Ingrediënten
500 gram rauwe scampi
500 gram spaghetti
1 citroen
1 rode peper
4 tenen knoflook
paar takjes peterselie
olijfolie
Bereidingswijze
Pel de scampi's. Op youtube staat een handig filmpje hoe je dit precies moet doen, mocht het je eerste keer zijn. Verwarm een pan met olijfolie en voeg de fijngehakte knoflook en peper toe. Let op dat de knoflook niet verbrand.
Bak de scampi's in 2 delen tot dat ze roze van kleur zijn. Bak ze niet te lang want dan worden ze taai. Het duurt maar een paar minuten.
Kook de spaghetti al dente, voeg de scampi's en olie toe en roer dit goed door elkaar. Breng het op smaak met citroen en zout.
Strooi de fijn gehakte peterselie erover en serveer!
Eet smakelijk :)
Reacties
Een reactie posten